🚚GRATIS EUROPA ORDER > 150 €

TOPP TILLBEHÖR FÖR DIN MOTORCYKEL

🚚GRATIS ITALIEN ORDER > 50 €

Vilka tillbehör till BMW R 1200 GS? motorcyklar

Quali accessori per moto BMW R 1200 GS? Endurrad

Paolo Migliori |

Vilka tillbehör till BMW R 1200 GS motorcyklar?

Vilka tillbehör att välja på  BMW R 1200 GS?

 

För att säga sanningen, har du precis köpt din första BMW R 1200 GS men undrar du vilka tillbehör till BMW R 1200 GS motorcyklar du är på rätt plats? Med rätt tillbehör kan din körupplevelse förbättras avsevärt och du kan även öka säkerheten under dina resor. Nedan kommer vi att utforska flera tillbehör som du kan överväga för din modell. Att optimera din BMW R 1200 GS har aldrig varit enklare!

En bra utgångspunkt för att uppgradera din BMW R 1200 GS är genom skyddstillbehör. Att skydda motorn och andra viktiga komponenter på din motorcykel kommer inte bara att spara pengar på lång sikt utan kommer också att förbättra livslängden på din motorcykel. Du kan överväga motorskydd, kylarskydd, spakskydd med mera.

Dessutom är väskor och bagage viktigt om du älskar att resa långa sträckor på vägen. Det finns olika alternativ, från väskor till toppstammar som rymmer allt du behöver för en längre resa. Dessa tillbehör ger inte bara extra förvaring, utan hjälper också till att hålla din utrustning säker och organiserad.

För att ytterligare förbättra din körupplevelse, kanske du vill överväga anpassade säten och ergonomiska justeringar. En bekväm sits kan göra stor skillnad på långa resor och justerbara styre kan hjälpa dig att hitta den perfekta körställningen. Glöm inte elektroniska tillbehör som GPS-navigeringssystem, USB-uttag och smartphonehållare.

Slutligen, att anpassa utseendet på din BMW är en annan viktig aspekt för många motorcyklister. Det finns många kosmetiska tillbehör du kan lägga till, från dekaler till LED-lampor och till och med specialanpassade speglar. Dessa små detaljer kan göra din motorcykel unik.

Med ett brett utbud av tillbehör tillgängliga är det viktigt att välja de som bäst passar dina specifika behov. Genom att överväga kvaliteten och lämpligheten hos tillbehör för att förbättra din körupplevelse, kan du säkerställa att din BMW R 1200 GS alltid är på topp i sin prestanda.

 

På tal om min personliga erfarenhet av BMW R 1200 GS motorcykel, vill jag understryka vikten av några tillbehör som jag anser vara grundläggande för att förbättra både säkerhet och komfort under körning.

 

En av tillbehören som jag har funnit särskilt användbara är  värmekrympbara knoppskydd . Dessa knoppskydd de är gjorda av isolerande material och gör att du kan hålla händerna varma även under de kallaste dagarna. Dessutom skyddar de knopparna från slitage orsakat av exponering för atmosfäriska ämnen, vilket säkerställer större hållbarhet över tid.

 

Ett annat tillbehör som jag starkt rekommenderar är  strålkastargaller med färgat plexiglas . Förutom att lägga till en estetisk touch till motorcykeln, erbjuder detta galler större fyrskydd , vilket minskar risken för skador orsakade av stenar eller skräp på vägen. Det färgade plexiglaset hjälper också till att förbättra strålkastarens synlighet, vilket gör motorcykeln mer synlig för andra trafikanter.

Slutligen är en av mina favorittillbehör  antireflexvisir för TFT-skärmar .Detta visir den är speciellt utformad för TFT-skärmen på BMW R 1200 GS, vilket minskar reflektioner och förbättrar läsbarheten för den information som visas. Detta är särskilt viktigt vid körning i starkt solljus, då reflektioner kan göra det svårt att läsa informationen på displayen.

Lämna en kommentar

Observera: kommentarer måste godkännas innan publicering.