🚚GRATIS EUROPA ORDER > 150 €

TOPP TILLBEHÖR FÖR DIN MOTORCYKEL

🚚GRATIS ITALIEN ORDER > 50 €

BMW R 1300 GS

BMW R 1300 GS Endurrad

Giuseppe Zappalà |

Introduktion till BMW R 1300 GS

Nya BMW R1300GS erbjuder ett helt nytt utseende med förfinad högnivåteknik. Deplacementet ökar, med mer vridmoment och lägre vikt. Den är utrustad med Telelever och Paralever EVO, en radar och adaptiv fjädring. Denna motorcykel sticker ut med sina utmärkta egenskaper.

Design

Nya BMW R1300GS erbjuder sportighet, eleganta linjer och en aggressiv karaktär. Tack vare den nya strålkastaren har prestandan ökat avsevärt, vilket gör GS djärvare och mer fascinerande. Du kan välja mellan fyra versioner, var och en med specifika tekniska egenskaper. Kom och se henne live för att till fullo uppskatta hennes unika stil.

GS  alltid och i alla fall!

BMW R1300GS är en juvel inom motorcykelteknik, med en design som är trogen traditionen av BMW:s GS-motorcyklar i 100 år. Här finns den bästa kombinationen av modern teknik, robusthet och estetik, med en varumärkesnärvaro som uppskattats av entusiaster i decennier. En tidlös klassiker!

Vad kommer att hända med nya BMW GS 1300?

Den ikoniska R1250GS har redan vunnit över allmänheten tack vare sin exceptionella balans mellan kraft och mångsidighet, men dess nya version, R1300GS, representerar ytterligare ett kvalitetssprång. Utrustad med en ny generation motorer är den lättare och har mer kraft än sin föregångare, mer vridmoment och större mångsidighet. Ett måste för motorcykelälskare.

Anpassa den som du vill med BMW-konfiguratorn

BMW R1300GS är ett utmärkt val tack vare sitt utgångspris på 20 850 euro. Anpassa den med BMW Motorrad-konfiguratorn: välj från det stora sortimentet av tillbehör och lägg till den exklusiva pricken över i:et till denna robusta touringcykel.

 

BMW R 1300 GS är en av den tyska tillverkarens mest ikoniska modeller. Med sin imponerande kraft, distinkta design och anpassningsförmåga till olika terräng är R 1300 GS det perfekta valet för motorcykelturnéentusiaster.

 

I den här artikeln kommer vi att utforska de tekniska specifikationerna för R 1300 GS, dess styrkor och åsikter från förare som har testat den. Låt oss komma igång!

Lämna en kommentar

Observera: kommentarer måste godkännas innan publicering.